Invitáló

írta: hedervar.hu 2015/03/15

Járt már Héderváron? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy ellátogasson a Szigetköz legromantikusabb településére, ahol grófi kastély, ezüstösen csillogó patakok és a vidék nyugalma várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

 

Tegyen egy sétát a platánfák alatt a kastélykertben, sétakocsikázzon, ismerje meg a település történelmi emlékeit, közben élvezze a csendet és a friss levegőt! A lovaglás szerelmesei szép új lovardánkban űzhetik ezt az igazán előkelő és nemes sportot. Akik két keréken szeretnek kirándulni, azoknak kiváló lehetőséget nyújt a kiépített kerékpárút, melyen eljuthatnak egészen Győrig, illetve a másik irányban Mosonmagyaróvárig. A környező településekre is érdemes ellátogatni, hiszen Lipóton termálfürdő, Dunaremetén kompozási lehetőség várja a kirándulókat.

 

Vendégeink ellátásáról kellemes panzióink és színvonalas éttermeink gondoskodnak. Itt kapnak helyet az év különleges eseményeihez kapcsolódó bálok is, mint például a farsangi bál, a nőnapi bál vagy a locsolóbál, melyek felpezsdítik és színesítik a falu életét.

 

Jöjjön el hozzánk, legyen része az itt élők vendégszeretetében, élvezze a falu lakóinak kedvességét!

 

Reméljük, hogy a nálunk töltött idő kellemes kikapcsolódást és sok új élményt fog jelenteni, melyre szívesen emlékeznek vissza, s melyek később visszahúzzák ide vendégeink szívét.

Megosztás

Közösség