Mesterecset

írta: hedervar.hu 2017/04/04
Rajz- és fotópályázat gyerekeknek

 

Hktatószám: KINCSTK/7429-3/2017.

Tárgy: Tájékoztatás Főpolgármesteri Hivatal Megyei Önkormányzatok Helyi Önkormányzatok Települési Önkormányzatok

Helyben

Tisztelt Polgármester Asszony!

A Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) minden évben jelentős erőfeszítéseket tesz befektetési szolgáltatásainak népszerűsítése érdekében. A Kincstár a befektetési- és pénzforgalmi szolgáltatói jelenlétének erősítése érdekében 2015. évben rendhagyó, hagyományt teremtő rendezvényt szervezett I. Mesterecset Pályázat néven, ezáltal is növelve szolgáltatói ismertségét, támogatva jelenlétének köztudatba építését, közreműködve az Államadósság Kezelő Központ Zrt. termék népszerűsítésében.

A Mesterecset Pályázat célja és sikere okán, az elmúlt két rendezvényhez képest az idén a korosztályi határokat és a benyújtandó művek típusát szélesítve, az alábbi paraméterek mentén történik a pályázat meghirdetése:

Pályázók köre: 6-18 éves korosztály

Pályázat választható témái: Forintokat gyűjtögetek – a jövőbe befektetek! (6-14)

Mert megtakarítani érdemes! (15-18)

Pályázat benyújtásának időszaka: 2017. április 1. - 2017.június 15.

Eredményhirdetés, díjátadó: 2017. augusztus 25.

Az eredményhirdetés ünnepélyes keretek között, sajtónyilvánosság előtt, tervezetten a Kincstár Színháztermében kerül megrendezésre.

A csatoltan megküldött pályázati kiírás a Kincstár honlapján, állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatain, valamint azon országos rendezvényeken kerül kihelyezésre, ahol a Kincstár megjelenik, illetve e-Adat rendszeren keresztül az önkormányzatok részére megküldésre.

A pályázati kiírás minél szélesebb körben történő publikálása érdekében, kérem szíves együttműködését a jelen levél csatolmányaként megküldött pályázati kiírás önkormányzat honlapján való kihelyezésében, illetve városukban/településükön található oktatási intézmények részére történő megküldésében.

Budapest, 2017. március 29.

Üdvözlettel:

Dr. Dancsó József

 

Megosztás

Közösség