Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda által megrendezett verseny

írta: hedervar.hu 2017/11/02

Iskolánkban már hagyomány, hogy évente részt veszünk a kapuvári, Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda által megrendezett versenyen, alsós és felső tagozatos diákjainkkal. Örömünkre szolgált, hogy idén hédervári csapatokat is benevezhettünk.

A verseny két részből állt: az első fordulóban, a három fős csapatoknak egy feladatlapot kellett megoldaniuk és visszaküldeniük, a legjobban teljesítő csapatokat pedig meghívták a döntőbe. Itt a felső tagozat tanulói komplex természettudományi megmérettetésen vettek részt. Ezt követően pedig az iskola diákjai egy színvonalas darabot mutattak be, mely iskolájuk névadójának életét mutatta be.

Diákjaink idén is szép helyezéseket értek el a versenyen, amiért jutalomkönyveket és okleveleket vehették át. A hédervári 7. osztály ötödik helyezést ért el, Bódis Biankával, Bugár Laurával és Horváth Kincsővel. A 8. osztályt Danyi Bence, Hegyi Patrik és Hincsics Attila képviselte, akik a harmadik hellyel büszkélkedhetnek. Szívből gratulálunk Nekik!

 

Winkler Krisztina, szervező

Megosztás

Közösség